avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA ajustare tva pentru mijloace fixe
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

ajustare tva pentru mijloace fixe

Buna dimineata,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
In luna august 2016 am achizitionat un autoturism din germania, achizitie intracomunitara, aplicare taxare inversa. Amortizarea este pe 4 ani. Incepand cu 01.01.2018, vreau sa devin neplatitor de tva la cerere.
In acest caz pentru autoturism trebuie sa fac ajustare de tva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 02:03, 8 Octombrie 2017
Nu, ati colectat integral cand ati efectuat taxarea inversa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajustari tva, facturare cu sau fara tva in speta data xintya73 xintya73 O firma de transport ,platitoare de tva lunar,inregistrata si in registrul operatorilor intracomunitari), a facut o achizitie intracomunitara in anul 2011 ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara autoturism second-hand simina_anca simina_anca O societate comerciala(platitoare de TVA si inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari) doreste sa achizitioneze un autoturism second-hand din ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara cata_1970 cata_1970 In anul 2012 m-am facut platitor de TVA si am facut o achizitie intracomunitara pentru care taxa pe valoarea adaugata nu a fost platita, fiind trecuta in ... (vezi toată discuția)