avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna dupa concediu de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna dupa concediu de crestere a copilului

in cat timp ar trebui sa cer concediu de odihna daca am revenit la serv. din concediu de crestere a copilui si in cursul anului in care am intrat in concediu de crestere a copilui(an.2015) nu am benefiat de concediu aferent acelui an,mai exact nu mi s-a aprobat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 6 Octombrie 2017
Nu exista un anumit termen .... pentru ce vi s-a refuzat cererea de acordare a CO ?
pe motiv ca au fost lucrari in cursul anului 2015,iar acum vreau sa solicit si zilele de co aferente anului 2015 pentru a nu le pierde
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la 01.07.2017 , angajatorul avea obligatia sa le acorde ... dupa aceasta data, doar cu acordul lui mai puteti beneficia de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate efectuare concediu de odihna Veruska Veruska La data de 22.02.2016 cand am intrat in concediu crestere copil ( deci contractul de munca s-a suspendat) mai aveam de efectuat 12 zile din concediul legal de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la reintoarcerea din ccc stoianandra stoianandra Buna ziua, am nascut la data de 7 septembrie 2015 si pana atunci nu beneficiasem de niciuna dintre cele 25 de zile de concediu anual. In 30 decembrie 2015,dupa ... (vezi toată discuția)