avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conținut site copiat, inclusiv denumirea acestuia. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conținut site copiat, inclusiv denumirea acestuia. Pot obține desființarea în instanță?

Am înființat un site pentru o firma de construcții în luna februarie. Ulterior, cineva din aceeași zonă cu mine a deschis un site cu aceeași denumire, singura diferență fiind o liniuță de unire între aceleași doua cuvinte. Foarte mult din conținut este preluat de la site-ul meu, inclusiv imaginile de publicitate. Pot acționa în instanță pentru desființarea siteului care face o concurenta neloiala? Pe ce ramura de drept, lege, articol? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cega nicoleta , utilizator 14:38, 6 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. la concurenta neloiala Valentina Oancea Valentina Oancea Buna ziua. Constituie concurenta neloiala denumirea unui site (schimbând doar o litera) identică cu site-ul pe care il dețin? Va rog sa luați in calcul ... (vezi toată discuția)
Denumire punct de lucru ContSters50370 ContSters50370 Am nevoie de o informatie si nu a stiut unde sa postez, poate ma ajuta cineva. Am infiintat o firma cu denumirea S.C. X Consulting SRL. Am infiintat si un ... (vezi toată discuția)
Denumire asociatie in engleza Alexandra-B Alexandra-B Buna ziua, Poate sa imi spuna cineva cum se procedeaza daca doresc sa infiintez o asociatie si vreau ca denumirea sa fie in limba engleza? Tot la Ministerul ... (vezi toată discuția)