Buna ziua! Sunt divortata de 7 ani si am un copil minor care mi-a fost incredintat dupa proces, fara ca tatal sa primeasca program de vizita, ci doar plata pensiei alimentare. Vreau sa merg la munca in strainatate si sa las minora in grija unor prieteni de familie, deoarece rudele sunt la tara si nu pot oferi conditiile necesare pentru un copil. Problema este ca tatal imi pu ebete in roate si nu doreste sa semneze sub niciun chip pentru a lasa copilul acolo, desi in tot acest rastimp nu l-a interesat de copil prea mult, iar pensia a platit-o din cand in cand. Mentionez ca si tatal lucreaza tot in strainatate. Ce pot face? Salariul din tara abia daca imi asigura hrana si utilitatile lunare. Va multumesc.
Daca lăsați copilul la alte persoane poate sa ceara el copilul.
Dacă ați divorțat acum 7 ani ati putea ieși cu copilul din țară daca e si copilul în hotărâre.
Va multumesc pentru raspuns, dar pentru a iesi din tara cu copilul minor imi trebuie din nou semnatura tatalui. Deci...iar cerc inchis. Ce as putea face?
Divort
leeadar
Buna ziua! La divort pot cere ca el sa-si dea acordul ca,copilul sa vina cu mine in vacante in strainatate sau in cazul stabilirii in alta tara copilul sa-l ... (vezi toată discuția)