avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... declaratie de vinovat, pledez nevinovat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

declaratie de vinovat, pledez nevinovat

daca dupa un accident de masina politia scoatee vinovat o persoana si ea da declaratie ca-si asuma vinovatia, apoi cercetand imprejurarile si avand dovezi clare de nevinovatie , poate avea sanse de castig la tribunal? sau odata ce s-a dat declaratie de asumare, e ca si gata?
mersi
Chiar daca partea isi asuma responsabilitatea,probele temeinice si indubitabile sunt elementele care sunt luate in calcul la dispunerea concluziilor finale.
Recunoasterea reprezinta una din probele esentiale, insa trebuie coroborata si cu alte mijloace probatorii...daca datorita socului produs ca urmare a situatiei create, cel in cauza analizeaza ulterior (la rece) toate aspectele si constata ca lucrurile nu stau intocmai, poate reveni asupra celor declarate (bineinteles, intemeiat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse privind proba cu testul poligraf cezarad cezarad Doresc sa va intreb care este temeiul juridic pe care il poate invoca un avocat in cursul judecatii unui apel cu privire la administrarea probei cu TESTUL ... (vezi toată discuția)
Prezumția de vinovăție zvini zvini EXISTA PREZUMPTIA DE VINOVATIE?,SI DACA DA,IN CE CONDITII EA EXISTA? (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare pe nedrept ralu_m ralu_m Buna ziua, am fost acuzata ca am luat niste bani de la un alt angajat care i-a incasat de la clienti si nu am emis factura. angajatul sustine ca mi i-a dat ... (vezi toată discuția)