avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat de arestare local sau internațional? (Germania)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat de arestare local sau internațional? (Germania)

buna ziua , trec direct la intrebare , in 2011 am fost arestat in germania pt inselatorie mai exact am facut cumparaturi cu card personal pe semnatura fara a avea acoperire mi s-a dat drumu si am parasit germania dar totusi o transitam .in 2015 am fost oprit si arestat deoarece aveam mandat de executare de 1 an si 3 luni si am fost pus pe penitenciar deschis,cand mi s-a a aprobat urlaub(un fel de liber) nu m-am mai intors am fugit in olanda si apoi in Romania ,intrebarea mea este acel mandat va ramane local ,se va prescrie la un moment dat sau se va transforma international si daca circul cu avionu si se va face escala de urgenta pe teritoriul germaniei voi fi iarasi arestat ?
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 14:10, 7 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va gasesc in Germania va aresteaza.
Prescripție trebuie invocata conform legii germane.
Daca a fost emis mandat european de arestare puteti sa fiti arestat in orice tara din UE.
Fapta dvs, de a nu va prezenta dupa expirarea acelei perioade, poate sa constituie o alta infractiune si sa fie adaugata la pedeapsa pe care o aveati initial de executat. Depinde ce anume prevede legislatia statului respectiv
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare dodorel62 dodorel62 Doresc sa stiu , daca o persoana din Romania este condamnata in Spania definitiv la 4 ani cu executare pentru bataie si are timp de 4 ani interdictie pe ... (vezi toată discuția)
Arest in germania SSSeeem SSSeeem Am sa va povestesc pe scurt pb mea. In Ianuarie 2012 sotul meu a fost arestat pe autostrada din Munchen Germania sub acuzatia de furt.Faptele au fost comise in ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)