avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Călătorie in străinătate cu copil minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Călătorie in străinătate cu copil minor

Buna ziua. As dori sa-mi spuneti cum pot sa plec in Anglia la sotul neu cu copilul de 8 ani daca nu am acordul lui. Cat timp a fost in tara nu am facut la notar vreun act, iar acum el are un serviciu solicitant si nu poate veni prea curand. Si ne-a chemat la el. Poate da el vreo declaratie undeva in Anglia ca este de acord sa ne ducem la el. Sau cum sa fac?
Cel mai recent răspuns: BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL , Consultant credite si finantari 06:20, 7 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
La consulatul Romaniei in Anglia poate sa faca declarația in acest sens. Si apoi sa v-o trimita si puteti circula astfel fara nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire - ieșire din țară minor cu unul dintre părinți Andreea.mada Andreea.mada Buna, eu trebuie sa plec in Anglia sambata, si sotul si copilul for ramane aici pana marti, dupa care for veni si ei. Am tot vazut pe net can pentru minori ... (vezi toată discuția)
Procura clausimo clausimo vreau sa stiu si eu; legea din romania e valabila pt toti notarii sau alte cabinete cu alte obicee....ca eu nu mai inteleg nimik..de asta vreau sa si plek ... (vezi toată discuția)
Procura pt plecare cu copii in strainatate in lipsa unuia din parinti iulian_stefan01 iulian_stefan01 Va salut,, M-a rugat o prietena sa ma interesez cum ar putea sa faca rost de o procura pentru a putea pleca cu copii in strainatate dupa sotul ei. Sotul e ... (vezi toată discuția)