avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia exclusiva

In urma unui proces de stabilire a paternitatii am obtinut custodia exclusiva. Imi spuneti va rog este suficinet hotararea legalizată pentru a demonstra acest aspect? Sau ce trebuie facut?
Spre ex. pentru a putea iesi din tara, inscriere la grădinița etc. ca sa nu depind de tatal copilului.
Va multumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, e suficient sa aveti hotararea legalizata,
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotararea legalizata, atat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din moment ce veti avea hotărârea legalizată nu mai depindeti de tatăl copilului.
Sa aveti multe copii xerox dupa aceasta ca sa depuneti la autorități în caz de nevoie.

Dacă tatăl declara apel nu mai puteti legaliza deocamdată.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc frumos! Este hotararea definitiva in urma apelului . Urmeaza sa legalizez, am sa tin cont sa legalizez mai multe.
Pentru a iesi din tara, va trebui tradusa sau e suficient ca o am asa?
Nu trebuie tradusa daca calatoriti. Daca va stabiliti in alta tara atunci e bine sa o aveti tradusa in limba acelei tari, just in case.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire sentinta civila iordachealina iordachealina Buna ziua, Vin cu o intrebare la care nu am gasit inca un raspuns satisfacator. Am un baietel de 3 ani si in urma unui proces de tagada a paternitatii ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva - iesire din țară mariuca2016 mariuca2016 Buna, Detin custodia exclusivă a copilului, imi spuneti va rog ca sa ies si din tara la vama sau la aeroport este suficient sa am hotararea ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort la iesirea din tara cu un minor puimicc puimicc Documentandu-ma am vazut ca pentru a iesi din tara cu un minor, in urma divortului, avand o hotarare de divort definitiva si irevocabila, am nevoie de un ... (vezi toată discuția)