avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Declaratie pe propria raspundere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Declaratie pe propria raspundere

daca dau o declaratie pe propria raspundere cu un martor din familie ,ca renunt la partajul unui bun comun ,aceasta este valabila s-au trebuie legalizata la notar ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 22:11, 7 Octombrie 2017
Nu se legalizeaza declaratiile la notariat. Veti da acolo o declaratie pe proprie raspundere care este autentificata de notar. Nici nu e valabila declaratia. Oricum declaratia e total inutila, nu puteti renunta la un partaj, puteti renunta la dreptul de mostenire/proprietate, care este altceva. Acest lucru se poate efectua prin vanzarea dreptului asupra acelui bun.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
adema1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament fara consensul mostenitorului UcraD UcraD Buna ziua,doresc sa stiu daca tatal meu poate sa vanda apartamentul propietate,fa avea semnatura mea.Mentionez ca mama este decedata iar eu facand actul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! părinții meu au divorțat și nu au făcut partajul ... ALidia23 ALidia23 Bună ziua! Părinții meu au divorțat și nu au făcut partajul deoarece tatăl meu la un an după divorț a decedat. Bunurile ii rămân toate mamei s.au ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)