avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Evacuare fostilor proprietari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Evacuare fostilor proprietari

Buna ziua !
Am cumparat prin programul "Prima casa" o locuinta. Eliberarea apartamentului urma sa se realizeze la o luna dupa semnarea contractului. Dar ne-au solicitat si am fost de acord cu o prelungire.
Acum nu mai respecta acest lucru si au solicitat inca o prelungire.
Nu am fost de acord, dar ei refuza sa paraseasca casa. Care sunt pasii legali de intrare in posesie a apartamentului ?
Va multumesc !
Adrian Sandu
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:01, 8 Octombrie 2017
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificare prin executor și apoi instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura legala ptr.astfel de situatii este cea prevazuta de art.1034-1045 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias care nu vrea sa paraseasca imobilul Iulia Lascar Iulia Lascar Buna ziua, casa pe care am obtinut-o, prin mostenire, are un chirias,care sta de pe timpul,comunismului, cu 200 roni chirie. Acum i-am pus in vederea sa ... (vezi toată discuția)
Evacuare ex sot neproprietar dupa divort prin acord Neavizat Neavizat Divortul s-a pronuntat la data de 30mai 2017. Sunt proprietara apartamentului intabulat si inregistrat la Oficiul de cadastru(proprietate dobandita prin ... (vezi toată discuția)
Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)