avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Lucrez in Germania de peste doi ani daca imi dau demisia si plec in Romania pot primi somaj,ajutor de somaj sau alta indemnizatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 8 Octombrie 2017
In tara, nu puteti beneficia de ajutor de somaj.

Probabil ca nici in Germania.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj - taxe platite in germania bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Din iunie 2014 sunt angajat al unei firme germane, dar lucrez in Finlanda, singurul lucru care ma leaga de Germania fiind angajatorul si faptul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua se poate beneficia de somaj in romania dupa ce am ... Darvisi Darvisi Buna ziua Se poate beneficia de somaj in Romania ,dupa ce am lucrat in elvetia? Daca plec in tara pe o perioada de timp am dreptul? Ce anume trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Somaj franta Lungunistor Lungunistor Sunt pensionar militar in Romania si actualmente lucrez in Franta cu contract de munca,aș vrea sa stiu daca eu ca pensionar in Romania pot primi somaj in ... (vezi toată discuția)