avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensie si salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie si salar

Intrebare:Un fost angajat in cadrul ISU,actualmente pensionar,poate sa participe la un concurs pentru un post vacant in cadrul unei primarii?Si in caz de castigare a concursului este legal a se cumula doua venituri de la stat,salariul,respectiv pensia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 9 Octombrie 2017
Poate participa la concurs in vederea ocuparii unui post vacant in primarie .

Insituatia admiterii la concurs, poate cumula pensia cu veniturile din salariu , intrucat nu mai exista nicio astfel de interdictie pentru cumul in sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un pensionar se poate angaja la o institutie de stat sau nu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Fratele meu a lucrat in armata si recent s-a pensionat de drept. Acesta vrea sa mai lucreze, pe langa pensie. Pe site-ul AJOFM a gasit cateva ... (vezi toată discuția)
Angajare post vacant nedidactic cldstefanescu cldstefanescu Se poate organiza concurs pentru postul vacant de ingrijitor la o scoala urmare a pensionarii? Se poate incheia un alt contract cu persoana care a iesit la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca al celor la cris113 cris113 mama este pensionata la limita de varsta din anul 2008 si are o pensie in cuantum de 723 lei.De atunci lucreaza ca asistent maternal la DGASPC cu un salariu ... (vezi toată discuția)