avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsirea domiciliului conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsirea domiciliului conjugal

Buna ziua. Sunt căsătorită si desi avem 2 copii, lucrurile nu au mers bine niciodată intre noi. Eu vreau sa ma mut cu copii untr-un apartament închiriat si mau târziu sa înaintez acțiune de divorț. Trebuie sa anunț undeva vreo autoritate ca plec cu minorii? Specific ca ei vir sacstea cu mine si au vârstă de 11 respectiv 9 ani. Nu vreau sa fiu acuzată de răpire de minori.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:36, 9 Octombrie 2017
Nu va acuza nimeni,nu trebuie sa anuntati nicaieri,banuiesc ca nu plecati de ,,bine'' ci datorita unor neintelegeri.eventual puteti preciza in actiune faptul ca ati plecat datorita violentelor,certurilor,dorintei de a creste copii intr-un mediu linistit etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez ingeracul ingeracul sunt casatorita de 11 ani,am 2 copii minori . nu ma mai inteleg cu tatal lor si as vrea sa plec cu copiii (sa ma mut) inainte sa depun actele de divort. ce ... (vezi toată discuția)
Vreau sa parasesc caminul conjugal Iuliana Florea Iuliana Florea Buna seara! Am un baietel de 6 ani si vreau sa parasesc caminul conjugal,precizez ( nu suntem casatoriti legal) traiam in uniune consensuala. Baiatul este pe ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec cu copilul de acasa, ce am de facut? elisa_c elisa_c Buna ziua!eu v-am mai scris si va multumesc pentru promtitudine!doar ca lucrurile se inrautetesc si as vrea sa stiu ce am de facut.vreau sa plec cu fetita de ... (vezi toată discuția)