avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract de executie lucrari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract de executie lucrari

Am o problema care imi da batai de cap cu privire la urmatoarea speta : Un contract de executie lucrari s-a reziliat de catre Antreprenor iar dupa notificarea de 14 zile, rezilierea si-a produs efectul. Intrebarea este, daca dupa cele 14 zile Antreprenorul se razgandeste cu privire la reziliere, poate sa o revoce? Si daca nu se poate, in baza carei reglementari se pot continua lucrarile ramase (mai putin de 50%) avand in vedere ca acest contract este incheiat prin procedura licitatiei?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:14, 7 Octombrie 2009
Revocarea poate avea loc numai cu consimtamintul beneficiarului iar partuile au liberateta de a alege reglementarea pentru continuarea lucrarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala- fara actiune in dreptul comun Minodora Sorian Minodora Sorian Am inaintat o ordonanta presedintiala in baza art.581 Cod civil raportat la OUG 34/2006 privind achizitiile publice. Am solicitat suspendarea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie Ralucarara Ralucarara Am si eu o mare nelamurire legata de rezilierea unui contract de telefonie si internet. Mama mea si a facut un abonament de telefonie in loc de cartela prepay ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract antrepriza Buna ziua, Am un contract de antrepriza de constructii. Antreprenorul a intarziat la executarea lucrarilor cu aproape 4 luni de zile. I-am tot trimis adrese ... (vezi toată discuția)