avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Accesul interzis cu exceptia riveranilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Accesul interzis cu exceptia riveranilor

Buna seara
Locuiesc in Turda si de curand la intrare pe strada mea s-a montat un indicator rutier cu ,,Accesul interzis cu exceptia riveranilor" .
Va rog lamuriti-ma!!!
- taxi-urile au voie sa duca "riverani" acasa?
- angajatii firmei mele care functioneaza in zona intr-un imobil proprietatea mea au voie sa mearga la servici cu masina?
- o firma de curierat are voie sa faca livrari in zona? Vorbesc in special de aprovizionarea cu sarma de bobinaj si materiale electroizolante?
- clientii care trebuie sa aduca sau sa duca motoare de la firma mea , au voie sa intre cu masina pe strada?
- daca sunt proprietar in zona si vin copiii (rudele) in vizita pot intra cu masina?
Va rog sa imi spuneti cui sa ma adresez pentru a se renunta la acest indicator. Precizez ca strada nu are alta intrare.
Cel mai recent răspuns: elizaana , utilizator 20:52, 10 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces interzis cu excepția riveranilor monik1 monik1 Bună ziua, Azi dimineață a apărut pe strada unde lucrez (la o școală) semnul cu acces interzis cu excepția riveranilor. Fiindcă a fost montat abia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situație mai delicata la care nu găsesc răspuns, ... CG 11 CG 11 Buna ziua, am o situație mai delicata la care nu găsesc răspuns, sper ca cineva să mă poată lămuri: primăria a aprobat și montat un semn de interzis ... (vezi toată discuția)