avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract abuziv asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract abuziv asociatie de proprietari

Salut daca ar putea cineva sa ma ajute cu o lamurire.

Presedinta asociatiei de proprietari a facut un contract de hidroizoliatie pentru scara in care locuiesc. Contractul este facut cu un termen de executie de 30 de zile si dupa 2 ani inca nu e terminat. In plus, suma este exagerata pentru lucrarea promisa. Suma ridicandu-se undeva la 100 de lei pe m.p.

La ce institutie de stat as putea reclama aceasta infractiune? Exista o alta optiune decat instanta?

Multumesc anticipat,
Radu
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 14:15, 17 Octombrie 2017
A-ți incercat să vedeți care este cauza neefectuării lucrării direct de la președintă și după aceea să faceți reclamație la Primărie unde au un compartiment care se ocupă cu Asociațiile de proprietari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zugraveala executata foarte prost c0stel c0stel Buna ziua am si eu o problema cu asociatia de locatari unde lucuiesc - mai exact cu cei care administraza blocul . Povestea suna cam asa : S-au strans ... (vezi toată discuția)
Acoperișul blocului Adriana241971 Adriana241971 Locuiesc la etajul 4 si de foarte mulți ani plouă în apartament ...intrebarea mea e : e datoria mea să repar acoperișul blocului sau lucrările de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!unde pot reclama un administrator al unei asociatii ... Claudiu9611 Claudiu9611 Buna ziua!Unde pot reclama un Administrator al unei Asociatii de Proprietari de bloc.daca consider ca costurile anveloparii blocului sunt exagerat de mari si ... (vezi toată discuția)