avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contoare de gaz inversate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contoare de gaz inversate

buna ziua.. bunica mea a fost plecata doua luni la matusa si asa am aflat ca de 5 ani plateste factura vecinului la gaz dat fiind faptul ca cei care au adus contoare noi de gaz au pus seriile si contoarele invers practic ce consuma bunica se factureaza pe vecinul si invers... pot sa ii dau in judecata pt daune etc... si sa rezolv problema ca observ ca din sesizari telefonice nu fac nimic etc.... nici nu se deranjeaza distrigazul sa vina.. sau vre.un domn de pe teren
Cel mai recent răspuns: STURZU , utilizator 18:12, 11 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti sesizare scrisa cu nr. de inregistrare/ data. Daca nu primiti raspuns scris cu modul de rezolvare a situatiei existente si eventual cu recalcularea facturilor de la data schimbarii contoarelor in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizarii dvs. conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 aprobata prin Legea nr. 233/ 2002 art.8 privind petitiile puteti deschide actiune in instanta impotriva furnizorului de gaze in baza Legii nr.544/ 2004 in contencios administrativ.
Rezolvarea celor sesizate de dvs. trebuie sa aiba un termen rezonabil.
In instanta puteti cere daune materiale si/ sau daune morale.
multumesc .toata stima revin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie caini vagabonzi Elena.bozdoc@gmail.com Elena.bozdoc@gmail.com Buna ziua, Va rog sa ma indreptati catre o lege care m ar putea ajuta in urmatoarea problema: In vecinatatea casei mele exista o proprietate pe care exista ... (vezi toată discuția)
Vecinul meu are construcțiile pe 2 laturi amplasate pe limita ... Prisecariu  Valentin Prisecariu Valentin Vecinul meu are construcțiile pe 2 laturi amplasate pe limita de proprietate cu mine acum a mai ridicat in nivel având autorizație doar pentru schimbarea ... (vezi toată discuția)
Instalare camera de supraveghere- incalcarea intimitatii Tello Tello Buna dimineata! Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Locuiesc pe o straduta care are o latime de ca. 3 m, vecina de vis a ... (vezi toată discuția)