aceasta nu are instrumente juridice pentru a obliga administratia la unele proceduri si nici nu are experti contabili care sa evidentieze felul incorect in care administratia face calculul.,deoarece exista dispozitia expresa prevazuta de L nr 230/2007
Articolul 55
Consiliile locale, cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.
O soluție ar fi ca pentru o perioada să nu plătiți întreținerea făcând În prealabil o contestație în care să arătați că doriți același tratament.
Până atunci nu înțelegeți să mai plătiți.
Eu si specificat in postarea mea : sa NU fiu indrumata la consiliul local al primariei
Aceste organisme creeate pentru a rezolva problemele aparute intre asociatiile de proprietari si membrii acesteia nu au control, NU AU SANCTIUNI, nu raspund in fata nimanui[/quot]
Fara alte comentarii,va comunic ca sunteti in grava eroare
-serviciile din cadrul primariilor sunt controlate ierarhic
Inclusiv MAI detine compartiment distict administratie publica locala,care solutioneaza sesizarile,petitiile acelora care nu au gasit solutionare la nivelul primariilor locale
-serviciul mentionat de dv are autoritatea si competenta ca in cazul in care sesizarile/petitiile se confirma sa aplice sanctiuni atat pecuniare cat inclusiv in cazul in care constata savarsirea de fapte sub incidenta penala sa sesiseze la randul lor unitatile teritoriale ale ministerului public
Exista servicii in ptrimarii cu inspectori responsabili care stapanesc legea si exista servicii unde angajatii se bucura ca au de unde sa obtina salariu fara sa se deplaseze pentru verificare sesizari proprietari
3-ce pot face pentru a stopa metoda paguboasa a administratorei de a recalcula si a ierta de datorii rau platnicii favorizati de ea, din trei in trei ani. Eu trebuie sa ma adresez instantei si nu cunosc legea pe care sa ma sprijin
Este interesant dv cunoasteti legea,dar nu cunoasteti legea pe care sa va prijiniti in instants
Din exprimarea dv Eu trebuie sa ma adresez instantei rezulta fara echivoc ca nu aveti expertiza minim necesara,nu stapaniti legislatia
Daca dv doriti sa dati in judecata administratorul de imobil,este clar ca nu cunoasteti legea,
Personal,avand ceva experienta in domeniul asociatiilor de proprietari nu va sfatuiesc sa formulati actiune in instanta impotriva administratorului de imobil,pentru ca veti avea o imensa deceptie
Motivul deceptiei,urmeaza sa il constatati dv care afirmatiCunosc si Legea 230/2007 ( si inca f f bine)
Indrumarea mea...contactati expert contabil CECCAR cu care puteti negocia obiectivele expertizei,perioada de verificat,inclusiv contravaloare expertiza
Daca rezultatul expertizei va este favorabil puteti recupera costurile de la asociatia de proprietari
Mult succes !