Va multumesc tare mult pentru raspuns stimate domnule avocat ! In procesul verbal militianul a scris ca nu am acordat prioritate pietonilor aflati pe sensul meu de deplasare .In conditiile in care eram sg in masina,legea ma obliga sa raman in masina ,mi-a si cerut asta ,deci am fost in imposibilitate sa asigur si sa conserv probe , procesul verbal oricum trebuia sa fie mai specific ,adica sa contina si numele pietonilor carora nu le-am acordat prioritate ca sa-i chem in proces martori din moment ce eu nu puteam sa alerg dupa ei ,dar scrie in procesul verbal clar : '' filmat si inregistrat cu camera video caseta E-2017 '' deci pe cale de consecinta aceasta este si singura mea proba .Daca ipj ul nu o sa depuna filmarea nu m-ar mira ca doamna judecator sa ma condamne oricum pe motiv ca pv e prezumat legal si temeinic ,iar eu nu am putut proba contrariul (desi sunt in imposibilitate dupa cum am explicat ), fiindca asa se administreaza justitia in ploiesti ,[poate parea halucinant si desprins din kafka ,dar va asigur ca e cat se poate de real .Dar as vrea totusi sa va intreb ca sa fiu sigur : deci , dupa ce vad filmarea (daca o sa fie) si incep sa ma milogesc cand ma intraba ce cer ii zic ca in subsidiar sa ma sanctioneze cu avertisment si sa anuleze masura complementara ,corect ? Va multumesc inca o data foarte mult
Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:
Trebuie ca judecatorul sa inlature sanctiunea complementara.
Cereti ca probe si integistrarea video. Este posibil ca politia sa nu depuna nimic sau sa ataseze doar poze, din care reiese sau nu fapta. Am intalnit cazuri in care politia a raspunss ca nu au fost folosite echipamente de inrgistrare video, desi in pv se preciza ca au fost. Procesul verbal fiind anulat, dar abia in apel.
Formulati bine cererea si concluziile finale.