avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sotia mea nu se poate angaja pt ca eu lucrez la firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sotia mea nu se poate angaja pt ca eu lucrez la firma concurenta

Astazi sotia mea a dat interviu pt angajare la o firma concurenta celei la care lucrez eu, angajatorul a refuzat angajarea atunci cand a aflat ca eu lucrez la firma concurenta. mentionez sotia nu are experienta in acest domeniu sau locuri de munca anterioare asemanatoare.
Cum a aflat , a intrebat-o unde lucreaza sotul?
Sotia dvs poate sesiza CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Da la interviu.

gi-jane2 a scris:

Cum a aflat , a intrebat-o unde lucreaza sotul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare MARIAM 599 MARIAM 599 Sunt in cautare de un loc de munca,am fost la un interviu de angajare si mi sa spus sa astept raspuns in 2-3 saptamini. Intre timp am aflat ca fostul ... (vezi toată discuția)
Asistent medical covid cavalli35 cavalli35 Sunt asistent medical intr-un spital Covid. Sotia lucrează la OMV ca si casiera, de când lucrez cu pacienți Covid , soția a început sa aibă probleme la ... (vezi toată discuția)
Discriminare? Andrein33 Andrein33 Buna ziua, am intampinat o problema la un interviu pentru angajare. Cand am spus ca am diabet persoana de la hr s-a strambat, a dat cateva telefoane si a zis ... (vezi toată discuția)