avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Sunt in cautare de un loc de munca,am fost la un interviu de angajare si mi sa spus sa astept raspuns in 2-3 saptamini. Intre timp am aflat ca fostul angajator incearca sa ma inpiedice sa imi gasesc de munca. CE SA FAC . MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 16 Mai 2018
Nu prea aveti ce face , in astfel de situatii.

Sunteti sigur ca fostul angajator va pune piedici ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Foarte sigur mia spus cel ce urma sa ma angajeze

Cornel Vasile a scris:

Nu prea aveti ce face , in astfel de situatii.

Sunteti sigur ca fostul angajator va pune piedici ?

Pai si acesta se ia dupa ce spune lumea ?

Incercati sa sesizati CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare? Andrein33 Andrein33 Buna ziua, am intampinat o problema la un interviu pentru angajare. Cand am spus ca am diabet persoana de la hr s-a strambat, a dat cateva telefoane si a zis ... (vezi toată discuția)
Sotia mea nu se poate angaja pt ca eu lucrez la firma concurenta catalinavocatnet catalinavocatnet Astazi sotia mea a dat interviu pt angajare la o firma concurenta celei la care lucrez eu, angajatorul a refuzat angajarea atunci cand a aflat ca eu lucrez la ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe alt post Maria933 Maria933 Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la aceasta intrebare. Multinationala la care lucrez m-a incadrat pe un post de operator date in loc de ... (vezi toată discuția)