avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Fotocopii certificate deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fotocopii certificate deces

Buna ziua,
Doresc sa obtin accesul la dosarele de securitate, aflate in arhiva CNSAS, ale bunicilor mei, decedati in '79-'80, '86, '88 si '93. Pentru aceasta am nevoie sa prezint copii ale certificatelor de deces, pe care nu le am. Stiu datele aproximative cand acestia au decedat.
Parintii mei sunt deasemenea decedati.
Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia acestor documente.
Multumesc,
Eddy Anghel
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
delphinas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:17, 31 Octombrie 2017
Pentru a solicita duplicate dupa certificatele de deces ale bunicilor va trebui sa faceti dovada ca sunteti mostenitorul acestora. Pentru aceasta va veti folosi de certif. de deces ale parintilor dvs. si de ori alte acte pe care le aveti la dispozitie(adev., certif. de nastere/casatorie, ale acestora). Cererea pentru obtinerea certif. de deces o puteti depune la starea civila de la locul dvs. de domiciliu care va trimite solicitarea la starea civila a locului de inregistrare a decesului.
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat de naștere pentru un decedat Maryzin Maryzin Bună ziua! As dori să primesc un răspuns legat de următoarea situație: doresc să intru în posesia certificatului de nastere al mamei mele care este ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat deces matusa gmih gmih Buna ziua! Ce documente doveditoare ar trebui sa prezint la Serviciul de stare civila pentru a obtine un duplicat al certificatului de deces al matusii ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere al unei persoane decedate - obtinere dariad dariad Mi s-a cerut de catre o institutie sa prezint in copie, certificatul de nastere al mamei, care este decedata, pe langa certificatul de deces! Pe langa faptul ... (vezi toată discuția)