avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doua titluri proprietate cu cu suprafete diferite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doua titluri proprietate cu cu suprafete diferite

Vreau sa fac succesiunea dupa mama (cea dupa tata fiind facuta in 86) si de la primarie mi as dat un titlu de propietate cu 4300 m2 iar de la Oficiu de Cadastru cu 5800 m2. Mentionez ca amandoua sunt emise in aceias zi si au acelas numar de inregistrare dar semnaturile Prefectului si a secretarului difera vadit.Care este valabil??
Cel mai recent răspuns: dragosducu , utilizator 12:32, 12 Octombrie 2017
De la Oficiul de Cadastru v-au dat tot titlu de proprietate ?
LIVIU NISTEA a scris:

De la Oficiul de Cadastru v-au dat tot titlu de proprietate ?

Da
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
dragosducu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate- data eliberare duplicat diaconu-andrei diaconu-andrei S-a eliberat un titlu de proprietate a unui teren de constructie cu decizia nr... din data de... si s-a eliberat titlu pe data de 02.29.2001 semnat atunci de ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Succesiune legala sau contract vc bresni bresni bunicu si bunica au 3 copii (S,C,V).Bunicul decedeaza se face sucesiunea legala,bunica primeste 5/8iar copiii 3/8 SsiC renunta in favoarea lui V.Dupa 6ani ... (vezi toată discuția)