avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere montaj apometre Ista
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere montaj apometre Ista

Buna! Vreau sa stiu daca exista un termen maxim legal in care ISTA (care detine monopol pe piata) este obligata sa vina sa monteze apometre in locuinta(apartament) deoarece cele deja montate sunt iesite din garantie si conform presedintelui asociatiei voi fi daca nu sunt deja trecut la pausal . Precizez ca ei monteaza cu citire prin radio si repet sunt singurii autorizati ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Samuel bogdan , utilizator 19:00, 14 Octombrie 2017
Multumesc domule Grecu ! Exact asa voi face . Mi-ati fost de mare ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare bambi.2010 bambi.2010 va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie - in urma cu 2 ani mi-am rebransat apartamentul si am instalat repartitoare de la ista cu citire ... (vezi toată discuția)
Obligatia firmei de a veni la montarea repartitorului vali m vali m Buna ziua, Am un vecin intr-o situatie imposibila.Este chirias la noi in bloc si a crezut ca apartamentul pe care l-a inchiriat este contorizat.De fapt era ... (vezi toată discuția)
Conflict firma apometre / administratie luchyan20 luchyan20 Buna ziua, am urmatoarea situatie tragi-comica: 1. administratia ne-a amenintat cu legea 121/2014 sa ne punem repartitoare si apometre ( mentionez ca noi ... (vezi toată discuția)