avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de omor

Buna ziua,

Acum cateva zile impreuna cu 3 prieteni mergem prin oras cu masina cand o alta masina ne-a taiat calea, a urcat un schimb de replici, si apoi o bataie tin sa mentionez ca eu nu am lovit si nici nu am primit doar ca eram la 2 metri de bataie. Acuma vine partea nasoala ca unul din grupu nostru la taiat pe unul din grupul celalalt, am stat cateva ore la politie si apoi am plecat acuma si urmeaza sa fiu sunat de la politie si sa ma prezint cand e nevoie. Acuma vreau sa stiu ce se poata intampla, fiindca la inceput am fost suspect si apoi mi-a fost luata declaratie ca si martor.

Tin sa mentionez ca eu nu am atins pe nimeni nici macar cu un deget!

Eu ce pot pati din toata povestea asta?
Cel mai recent răspuns: x6IT32 , utilizator 23:04, 12 Octombrie 2017
Daca nu ati participat in niciun fel la conflictul generat nu ar trebui sa aveti probleme, veti fi audiat doar in calitate de martor.
Depinde acum si ce declara restul persoanelor participante sau alti martori care au fost de fata.
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Buna seara.

Cand am ajuns cu toti la Politia, am fost la poze si amprente si la final dupa mai multe drumuri prin birouri, am dat declaratia si am semnat ca si MARTOR asa era in respectivul formular. Pentru mine a fost un soc mare ca niciodata nu am fost implicat in asa ceva.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor! victima a spus că eu l-am ținut dar nu este adevărat, ce se poate întâmpla? x6IT32 x6IT32 Buna seara, In urma cu aproximativ 2 saptamanii, am fost prins la mijloc intr-o bataie, eu fiind un simplu angajat care duce marfa la depozit impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Am și eu o întrebare acuma câteva zile mi-am cumpărat cu un ... Mr bobs Mr bobs Am și eu o întrebare acuma câteva zile miam cumpărat cu un prieten 2 măști de Halloween ca să nu ne recunoască o femeie de la parterul unui bloc pe ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi? corsicanoo corsicanoo salut. am si eu cateva intrebari. am fost citat zilele astea ca martor la politie in legatura cu niste spargeri de autoturisme din parcarea din fata blocului. ... (vezi toată discuția)