avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de omor! Victima a spus că eu l-am ținut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de omor! Victima a spus că eu l-am ținut dar nu este adevărat, ce se poate întâmpla?

Buna seara,

In urma cu aproximativ 2 saptamanii, am fost prins la mijloc intr-o bataie, eu fiind un simplu angajat care duce marfa la depozit impreuna cu alte doua persoane. Cele doua persoane au sarit bataie, eu m-am dat jos din masina sa incerc sa-i despart. Era sa fiu lovit dar m-am fericit si m-am restras langa un gard unde erau niste doamne care tot tipau. Partea cea urata este ca o persoana a fost injunghiata din tabara adversa, eu am fost foarte speriat de tot ce sa intamplat. Cel injunghiat a pus in declaratie ca eu l-am tinut, dar eu nici macar nu l-am atins cu un deget. Astept acuma declaratia din partea martorilor. Nu cred ca este tentativa de omor fiindca respectivul a stat decat 5 zile in spital si acuma este bine mersi acasa. Eu ma stres foarte mult, in mai putin de 10 zile, am slabit 5 kg.

Am fost la Politia, am declarat totul, am specificat ca eu nu am intrat sa ma bat, doar sa aplanez totul si cand era sa fiu lovit, m-am retras de acolo la 2 metri langa un gard. Persoana care a facut toate astea se afla deja in arest preventiv.

Eu va spun sincer in viata mea nu am fost la Politie, sunt foarte speriat. As dori sa stiu ce as putea pati, va multumesc din suflet!
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: x6IT32 , utilizator 17:58, 26 Octombrie 2017
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează că a stat cinci zile în spital doar, ci dacă i-a fost pusă viața în pericol. Fără probe certe nu puteți fi tras la răspundere,
Buna seara, moment nu exista nicio proba doar declaratii din partea lor. Cel care a facut fapta si-a recunoscut-o si acuma se alfa in arest preventiv. Dar eu sunt socat fiindca nu am trecut prin asa ceva.
Daca veti fi găsit complice foarte probabil veti ajunge la închisoare.
Dacă sunteți nevinovat aveti sanse sa scăpați dar aceste cazuri pot fi aiurea si nevinovatii sa fie condamnati.
Depinde si ce declara martorii.
Ar fi bine sa aveti avocat care sa fie prezent cand se audiaza martorii ca sa aveti garanția exercitării dreptului la un proces echitabil în mod cert garantat.Legea prevede acest drept dar exercitarea lui tine de aprecierea persoanei.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dv. ati fost neutru si totusi ati declarat ca:
o persoana a fost injunghiata din tabara adversa
, care tabara adversa? sau nu ati fost chiar neutru?
paspa a scris:

Dv. ati fost neutru si totusi ati declarat ca:
o persoana a fost injunghiata din tabara adversa
, care tabara adversa? sau nu ati fost chiar neutru?

Am fost neutru, dar nu am stiut ce experesie sa folosesc. Nu sunt nebun sa fac o prostie fiindca viata si libertatea are prioritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa risca si la ce se incadreaza fapta k1dand k1dand BUNA ZIUA ! Am fost de curand martorul unui incident intr-un bar in care eram 6 persoane una din persoane a batjocorit si facut misto circa 1 ora de un om ... (vezi toată discuția)
Coruptie sexuala in spatiul public andronache112 andronache112 Buna ziua.Va scriu in sperana ca o s ama ajutati cu cateva raspunsuri Astazi fratele meu a fost arestat,deoarece in urma cu 10 zile,doua fete au sunat la ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor x6IT32 x6IT32 Buna ziua, Acum cateva zile impreuna cu 3 prieteni mergem prin oras cu masina cand o alta masina ne-a taiat calea, a urcat un schimb de replici, si apoi o ... (vezi toată discuția)