avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... INREGISTRARE NASTERE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

INREGISTRARE NASTERE

Buna ziua!
Suntem un cuplu NECASATORIT care urmeaza sa aibe un copil.Nu dorim inca sa ne casatorim INSA DORIM ca, copilul nostru, sa poarte numele de familie ALE AMBILOR PARINTI. (spre ex eu sunt Mihaela Popescu iar sotul Gheorghe Petrescu) copilul vrem sa se numeasca....X Popescu-Petrescu.
Cum trebuie sa procedam?
Multumim anticipat!
razesesc@yahoo.it
Cel mai recent răspuns: MissMihaela , utilizator 09:12, 13 Octombrie 2017
Buna seara,
La declararea copilului il declarati cu numele Popescu - Petrescu sau Petrescu - Popescu
Mulţumesc frumos! deci se poate fără probleme; asta îmi doream să ştiu şi să aud.
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
MissMihaela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce nume pot purta copii din familii cu nume reunite varkyrie varkyrie Buna ziua, doresc sa stiu daca un copil ce urmeaza a se naste intr-o familie cu nume reunite (ex. Ionescu -Popescu) poate purta doar unul dintre nume ( ex. ... (vezi toată discuția)
Numele după căsătorie elenaap elenaap Buna. Urmează sa începem pregătirile pentru căsătorie si am o nedumerire despre nume, care dorim sa fie comun pentru amândoi. Unul dintre noi are un ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie al copilului cu acordul ambilor parinti cristinelbacanu cristinelbacanu Sunt casatorit si am doi copii. La vremea cand am declarat copiii la starea civila nu am stiut ca pot pune numele de familie al copilului combinat din numele ... (vezi toată discuția)