avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legalitate - Temei Juridic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legalitate - Temei Juridic

Sunt proprietar al unui imobil in fosta APACA. Langa mine mai sunt si alti proprietati care detin si ei alte imobile.
Proprietarul care detine fondul dominant a incheiat un contract de prestari servicii cu o firma pentru accesul/iesire din perimetrul terenurilor imobilelor detinute de noi. Noi ceilati proprietari nu am dat acordul. Acum firma angajata ne-a transmis pe mail propunerea de incheia un abonament lunar de 50 euro/luna pentru accesul masinilor ce le detinem. Este legal, iar daca nu cum combatem acest lucru
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionescudanut43@yahoo.com , utilizator 10:04, 14 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am instituita o servitute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere si bariera daniel_vasile daniel_vasile Buna ziua, Am cumparat un imobil cu servitute de trecere pe un teren.Acum proprietarul terenului vrea sa puna o bariera pe drum cu acces cu cartela platita ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere cu sau fara despagubiri _adi_ _adi_ Bunicul a detinut o parcela de teren de 6000m inainte de 1990. A vandut 1000m in 1991 ( casa si terenul de langa casa) S-a facut in asa fel schita terenului ... (vezi toată discuția)
Am cumparat recent o parcele de teren si mi-a fost transmis si ... Laurentiu1. Laurentiu1. Am cumparat recend o parcele de teren si mi-a fost transmis si dreptul de servitute asupra imobilului cu dumarul cadastral.... inscris in cartea funciara ...cu ... (vezi toată discuția)