avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară

Am o sentință în care trebuie să plătesc pensie alimentară 50% din venitul net lunar.Mă interesează dacă asta include bonus si ore suplimentare, bonusul îl primesc doar dacă fac orele suplimentare. Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioana Dorina , utilizator 12:10, 13 Octombrie 2017
Bună ziua, nu se includ si bonusurile pentru orele suplimentare, pentru ca se iau in considerare doar veniturile cu caracter permanent şi nu sporadic.
Îmi puteți spune dacă există un art de lege în care specifică acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Fmrs Fmrs Buna ziua am și eu chemare la divorț si o să plătesc pensiei alimentara fetiței mele . Întrebarea mea este : cum se calculează ?exact 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara robertaarmena robertaarmena Buna dimineata, ma poate ajuta cineva cu un text de lege prin care se specifica faptul ca poprirea de 1/4 din venit pentru pensie alimentara se refera numai ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa arate adeverinta de venit in vederea depunerii la dosar, pentru majorarea pensiei alimentare? adrian1001 adrian1001 Mentionez ca veniturile mele sunt constituite dintr-o parte fixa( salariul inscris in contractul de munca ) +bonusuri. Trebuie sa obtin o adeverinta din care ... (vezi toată discuția)