avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor condiții nocive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor condiții nocive

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. In baza unui referat intocmit de un sef de sectie, administratorul a decis ca incep[and din aceasta luna, salariatii acelei sectii sa primeasca un spor de cond nocive pentru timpul efectiv lucrat in acea sectie(mentionand ca in CCM sau CIM nu este prevazut).Intrebarea mea este daca sunt obligata sa il inregistrez in revisal si daca trebuie sa fac acte aditionale. va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 13 Octombrie 2017
Se fac acte aditionale , iar sporul se introduce in REVISAL.
Multumesc frumos! de ce imi era frica nu am scapat! nu sunt "decat"' 50 de salariati pe acea sectie.Problema e ca mai nou actele aditionale se inregistreaza anterior datei la care intra in vigoare modificarea, si el a decis asta ieri pentru octombrie.
Explicati angajatorului aceasta situatie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulul de functii m1971 m1971 as dori, daca se poate, o lamurire in cazul cumulului de functii (ambele contracte fiind in aceeasi unitate) pot primi sporul de vechime si la functia ocupata ... (vezi toată discuția)
Sporuri revisal mihaypavel mihaypavel Buna ziua, In cadrul unei societati de productie cu peste 250 angajati se acorda spor de noapte si spor de week-end. Desi nu apar in contractul de munca, ci ... (vezi toată discuția)
Cim vs ccm, sporuri, munca suplimentarã nste nste Bună ziua, Vă rog să daţi un răspuns la următoarele întrebări, confirmând sau infirmând răspunsul meu, eventual şi explicaţii dacă este ... (vezi toată discuția)