avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SCHIMBARE NUME COPIL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SCHIMBARE NUME COPIL

BUNA ZIUA..CINE MA POATE AJUTA CU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA??AM UN BAIAT DE 13 ANI DI PRIMA CASATORIE..FOSTUL SOT A DECEDAT,EU M-AM RECASATORIT IAR ACTUALUL SOT VREA SA-L TREACA PE NUMELE LUI..AS DORI SA STIU CARE ESTE PROCEDURA,UNDE TREBUIE SA MA DUC SI CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE DACA POT FACE ACEST LUCRU FARA AJUTORUL UNUI AVOCAT,DEOARECE AM CONSULTAT UNUL SI MI-A CERUT FOARTE MULTI BANI ( 30 MILIOANE ).
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:54, 7 Octombrie 2009
V-am spus mai sus. Faceti o cerere de adoptie, atasati actele si depuneti la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi adoptat copilul fara consimtamantul tatalui? dandanaua dandanaua Concret:Un cpil, nascut de o mama labila psihic ( cu acte medicale in regula) si un tata care figureaza doar in certificatul de nastere al copilului ca ... (vezi toată discuția)
Adoptie popa remus popa remus am 30ani,necasatorit,un loc de munca stabil si bine remunerat,o locuinta proprietate personala si doresc sa adopt un copil dintr-un orfelinat,de preferinta ,in ... (vezi toată discuția)
Adoptie major mirustefi mirustefi Buna? Se poate adopta o fata in varsta de 24 de ani, ai carei parinti au decedat de mult si care a fost data in plasament la o Fundatie din Suceava. ... (vezi toată discuția)