avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie de conducere fara studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie de conducere fara studii superioare

Poate ocupa o functie de conducere, intr-o institutie publica, o persoana care are studiile superioare in desfasurare?(sef birou)
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Maryna76, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 16 Octombrie 2017
Este post de personal contractual sau de functionar pubic?
Este post de personal contractual.
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
Maryna76, utilizator
Sefi in administratia publica - cu sau fara studii superioare?
www.avocatnet.ro/articol_117...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate ocupa o funcție de conducere scopada2007 scopada2007 Cum se poate ocupa un post de șef birou într-o instituție publică până acum acea persoană fiind într-o funcție publică de execuție ... (vezi toată discuția)
Lucrez intr-un tratru de papusi de 23 de ani. am ocupat functia ... Mendelson Mendelson Lucrez intr-un teatru de păpusi de 23 de ani. Am ocupat functia de actor manuitor papusi, pictor scenograf si sef sectie. Acum se desfiinteaza functiile de ... (vezi toată discuția)
Conditie sa fii sef!!! luana_mada luana_mada Buna ziua. Imi poate spune cineva, va rog, care este conditia (ca studii) pentru a ocupa un post de sef intr-o institutie publica? Este obligatoriu sa ai si ... (vezi toată discuția)