avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum sa procedez in cazul unui proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum sa procedez in cazul unui proces civil

Dupa ce mi am recunoscut fapta ,publicarea fara acord a unui nr de telefon pe un site de matrimoniale ,am primit avertisment de la politie ,fapta fiind incadrata in art2 pct1 legea61/1991 ,cu mentiunea ca a provocat indignare si lezarea onorii persoanei reclamante . Aceasta m a amenintat ca va deschide un proces civil si imi va cere daune morale . Are posibilitatea sa faca acest lucru ,intrucat nu am publicat numele sau poze personale ,ci doar nr de telefon si nimic mai mult ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:27, 14 Octombrie 2017
In cazul in care o sa aveti calitatea de parat varianta ideala este sa angajati un avocat pentru a va reprezenta sau macar pt a va formula o intampinare.Este prematur sa ne pronuntam la acest moment,teoretic persoana respectiva va trebuii sa faca dovada prejudiciului moral suferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil art2 pct1 legea 61/1991 Eusebiu12 Eusebiu12 Dupa ce am publicat fara acord nr de telefon al unei persoane pe un site ,aceasta a facut plangere la politie. Am recunoscut fapta si a fost incadrara in art2 ... (vezi toată discuția)
Daune morale floare _de_ colt floare _de_ colt Este vorba despre o plangere contraventionala(Lege 61/1991).Persoana sanctionata pe nedrept solicita anularea procesului verbal de contraventie pentru ca s-a ... (vezi toată discuția)
Mi-au luat pozele din telefon Badea12 Badea12 Ce pot pati persoanele care imi ia pozele(poze obscene) din telefon fara voia mea, si spargandu-mi casa aratandu-sotului? (vezi toată discuția)