avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza flotant

sunt proprietar. am facut contract de inchiriere cu un tip. sotia lui vrea viza de flotant, dar nu e trecuta si ea in contract. ei locuiesc acolo impreuna cu copiii lor, minori, dintre care unul are 15 ani.
cum trebuie sa procedez eu, ca sa ii ajut sa obtina viza de flotant? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
merbogen, utilizator
Cel mai recent răspuns: merbogen , utilizator 15:37, 10 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mergeti la politie si semnati pe cererea ei de viza de flotant.
multumesc! nici nu indraznesc sa sper ca va fi asa de simplu. o sa revin dupa vizita la politie.
Sotul ii poate face declaratie de luare in spatiu pe baza contractului de inchiriere. Nu vad de ce trebuie interventia proprietarului.
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
adema1980, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum obţinem viza de flotant în 2017?
[ link extern ] /
Multumesc! Chiar asa a fost!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Rezidenta kriss2304 kriss2304 Buna seara! As dori sa aflu pasii pentru a fi in legalitate privind inchirierea unui apartament. Nu locuiesc in judetul natal si as dori sa inchiriez un ... (vezi toată discuția)
Titular contract de inchiriere onny_kitty onny_kitty Buna ziua Am inchiriat de curand un apartament in Bucuresti si urmez sa locuiesc in el impreuna cu prietenul meu. La inchiriere doamna de la agentia care a ... (vezi toată discuția)