avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto persoana juridica - persoana fizica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto persoana juridica - persoana fizica

Buna seara,

Doresc sa vand autoturism, proprietatea firmei, catre o persoana fizica. Puteti sa imi spuneti care este procedura, ce acte trebuie intocmite, predate, si unde? Din ce am inteles, nu este nevoie de contract de vanzare-cumparare, este adevarat?

Multumesc!
In cazul unei astfel de vanzari ar putea fi suficienta factura fiscala impreuna cu dovada platii.
Restul documentelor sunt cele similare unei vanzari de vehicul (certificat fiscal, carte de identitate, certificat de inmatriculare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism persoana juridica (firma) - persoana fizica Radu Dumitru Radu Dumitru Buna ziua, Doresc sa vand autoturism, proprietatea firmei, catre o persoana fizica. Puteti sa imi spuneti care este procedura, ce acte trebuie intocmite, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)
Radiere de pe firma a 2 autovehicule aurel211252 aurel211252 Buna ziua.Sotul a avut o firma in domeniul constructiilor(un I.I.)si pe firma a detinut 2 autoturisme.Firma a fost desfintata,de fapt a devenit->transformat ... (vezi toată discuția)