avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare autoturism persoana juridica (firma) - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare autoturism persoana juridica (firma) - persoana fizica

Buna ziua,

Doresc sa vand autoturism, proprietatea firmei, catre o persoana fizica. Puteti sa imi spuneti care este procedura, ce acte trebuie intocmite, predate, si unde? Din ce am inteles, nu este nevoie de contract de vanzare-cumparare, este adevarat?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 09:19, 17 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoana juridica poate vinde masina cu factura nefiind neaparat necesar un contract de vanzare cumparare.
Este insa necesar certificatul fiscal care sa ateste ca firma nu are restante la bugetul de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto persoana juridica - persoana fizica ContSters443534 ContSters443534 Buna seara, Doresc sa vand autoturism, proprietatea firmei, catre o persoana fizica. Puteti sa imi spuneti care este procedura, ce acte trebuie intocmite, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare autovehicul persoana juridica catre persoana fizica RonertN RonertN Buna, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna ce fel de acte am nevoie ca pesoana juridica sa vand un autovehicul proprietatea firmei, catre o ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala. necesitate la vanzare mariamirela28 mariamirela28 Bună seara! Doresc să cumpăr o mașină de la o firmă. Propietarul firmei a solicitat certificatul de atestare fiscală, pe el scrie pentru a-i servi ... (vezi toată discuția)