avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin

Deci,eu trebuie sa schimb betinul pentru ca a expirat. Proprietarul,tata,a decedat in urma cu 2 luni...actele de succesiune nu s-au facut si nici vreun titlu de proprietate sau mostenire. Pot achimba buletinul daca prezint celor de la Evidenta certificatul de deces si actele de la casa?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:11, 31 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incerca daca sunteti unic mostenitor.
Nu are cine sa declare ca este de acord sa va ia in spatiu pentru domiciliu. In mod normal trebuie sa faceti succesiunea dupa tatal decedat, iar la succesiune sa participe toti mostenitorii, sa fie prezenti sau prin procura notariala.
Daca sunteti singur la parinti (unic mostenitor) si aveti domiciliul la adresa parintilor, solicitati anexa 14 la evidenta. Daca nu, poteti sa solicitati un CIP pentru 1 an, pana la rezolvarea succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoirea buletinului eli55 eli55 Parinti mei au decedat de multi ani. Eu sunt unicul copil si am mostenit apartamentul paritntilor. Buletinul meu este pe adresa parintilor mei. Eu sunt somer ... (vezi toată discuția)
Cum obţin certificat de moştenitor? cosgab9 cosgab9 Bună. La toamnă imi expira cartea de identitate - cea făcută la 14 ani şi eu şi familia mea locuim in curtea parintilor tatalui meu, care au decedat in ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate (proprietar decedat, succesiune nedezbatuta) mihaisele mihaisele Buna ziua, Exista vreo posibilitate de pastrare a domiciliului actual pentru noua carte de identitate ( cea veche a expirat acum cateva zile ), in ... (vezi toată discuția)