avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... BANII IMPRUMUTATI NEPLATITI INAPOI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

BANII IMPRUMUTATI NEPLATITI INAPOI

Buna ziua,as avea o intrebare am facut un imprumut de la banca de 50 de mii de£.....ce se intampa daca plec in Romania si nu ii platesc inapoi?In Romania nu am nimic pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:43, 16 Octombrie 2017
Creditorul banca daca in termenul contractual convenit nu restituiti imprumutul,va demara procedura de recuperare
Daca dv nu aveti bunuri in evidenta creditorul in final va constatat starea de insolvabilitate si va renunta la demersuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie pe baza unui contract notarial de imprumut gabytz74 gabytz74 Am de recuperat o suma de bani (50.000 RON) de la un individ. Au trecut 9 luni de la data scadenta. Actul pe care l-am semnat in fata notarului are titlu ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca costela1985 costela1985 Buna ziua, Am facut un imprumut la banca ,acum 7 ani pt alta persoana. Aceea persoana nu a mai platit ratele dupa un timp. Eu nu locuiesc in tara de acum 6 ... (vezi toată discuția)
Executare silita tudor_c tudor_c Buna seara!in urma cu cateva zile mi-a venit un ordin de executare silita pt neplata unui credit la bcr.Vreau sa va intreb daca imi pot face executare silita ... (vezi toată discuția)