avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna seara,
Am citit ca in acest moment poti beneficia de indemnizatie copil daca in.ultimii doi ani,ai lucrat consecutiv un an ...sunt insarcinata si voi naste in martie 2018..sunt in Uk de aproximativ un dar am lucrat in.Ro 13 ani fara intrerupere...ce nelamurire am ..am avut contract pe termen nelimitat inchis pe data de 20 ianuarie2017...POT BENEFICIA DE AJUTOR INTRETINERE COPIL IN.ROMANIA???
Va multumesc si astept raspuns cu.maxim.interes!
O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Rosucarmen80 , utilizator 14:38, 17 Octombrie 2017
Detaliati exact statutul dvs din perioada aprilie 2016 - martie 2018. (de exemplu, de la ... pana la ..., angajata in tara; de la .. pana la ... , angajata in UK; de la ... pana la ... casnica etc.)
Buna ziua,
In perioada aprilie -decembrie 2016 am lucrat in Romania,avand contract pe termen nelimitat.
Tot in decembrie 2016,am.inceput munca in UK,unde lucrez si in prezent.
Multumesc,pt interes.
O zi buna!
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
Rosucarmen80, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Adrianaop Adrianaop Buna seara, sunt insarcinata in 6 luni in ultimii 2 ani am facut o intrerupere de 6 luni, se ia in considerare acel an jumatate lucrat chiar daca am facut ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Alinaalexandra1986 Alinaalexandra1986 Bună seara! Sunt însărcinată iar la sfârșitul lui Martie 2017 urmeza sa nasc. Am lucrat o perioada de 3 luni (1 Aprilie -1 Iulie 2016) apoi de la 1 ... (vezi toată discuția)
Ccc Sharif Sharif Am lucrat din Ianuarie 2009 pana pe 31 Martie 2016 pt aceeași companie,după am plecat din tara.Momentan sunt însărcinată urmând sa nasc pe 30 Aprile ... (vezi toată discuția)