avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoaștere copil de către soțul mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoaștere copil de către soțul mamei

Am un copil de 4 ani dintr o relatie de concubinaj care are linie in dreptul tatalui in certificatul de naștere.acum 1 an m am casatorit si sotul meu vrea sa il treaca pe numelele lui,desi nu este tatal biologic,cum am putea proceda?
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 14:09, 17 Octombrie 2017
Trebuie să-l adopte. Vedeţi LEGEA nr. 273 din 21 iunie 2004 privind procedura adopţiei.
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
Avocat Lucia Pascaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil cu linie la rubrica"tata"in certificatul de nastere ndhlp ndhlp Salut.un pic de ajutor va rog.Sunt casatorita eu si sotul meu avem deci acelasi nume.Eu am un copil nascut inainte sa ma casatoresc care are numele meu de ... (vezi toată discuția)
Adoptie adult margica_1963 margica_1963 Buna ziua,va rog sa ımi spuneti şi mie ce lege reglementeaza adoptarea unui adult,fiul sotului din prima casatorie(mama decedata de multa vreme),de catre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un băiat de 13 ani din prima relație, băiatul ... Mitia Paun Mitia Paun Bună ziua. Am un băiat de 13 ani din prima relație, băiatul este doar pe numele meu de domnisoara, nefiind declarat de tata, de 7 ani tatal biologic nu ... (vezi toată discuția)