buna ziua
Am permisul de conducere anulat in urma uneidecizii ramase definitive in urma careia am primit 4ani inchisoare cu suspendarea si 4ani reabilitare si as vrea sa imi redobandesc permisul de conducere. Am citit codul penal sa vad pasi pe care trebuie sa ii urmez si am un articol 116 lit a care ma cam baga in ceata. Mentionez ca nu am avut dreptul de a conduce pe perioada de incercare si accei 8 ani au trecut.
Intrebatea este : dupa executarea pedepsei pe o perioada de 8 animai trebuie sa stept cele 6luni mentionate de art 116 lit a sau acela fiind valabile numai pentru cei ce au avut privare de libertate sau amenda penala.???
Mentionez ca am intrebat la politie si mi.au spus ca dupa cei 8 ani cazierul o sa imi fie curat si nu o sa trebuiasca sa fac nuci un demers pentru reabilitare
Multumesc
Buna seara. Ma aflu-n situatia de a da examen dupa implinirea unui an de la condamnare. Am pregatit tot dosarul insa dau sala normal, cu 26 intrebari sau cu 15?
Amenda penala
Maryus-dora
În urma cu 9 ani în urma unui proces am primit o amenda cu suspendare de 10.000 Ron la regimul circulației și pentru aceasta amenda organele de la ... (vezi toată discuția)