avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chirie teren din jurul blocului.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chirie teren din jurul blocului.

Primaria din Ploiesti mi-a trimis o notificare prin care ma someaza sa inchei un contract de inchiriere pentru terenul din jurul blocului (cota indiviza). Daca nu vreau ma da in judecata si imi ia chiria pe trei ani in urma. Este legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:55, 17 Octombrie 2017
utilizati terenul respectiv?
NU.
In cazul imobilelor de locuit in comun cota indiviza reprezinta cota ce revine proprietarului din partea comuna de imobil,respectiv cale de acces,subsol,terasa,uscatorii,etc
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun poate avea statut privat saui poate apartine domeniului public
Primaria nu va poate obliga sa inchiriati un teren de care dv nu aveti nevoie
Nu are legatura cota indiviza a apartamentului cu terenul primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata asociatia de proprietari pentru marcare locuri de parcare din cota indiviza ilegal carmenva carmenva buna ziua, M-am mutat de curand intr-un bloc nou ,apartament cumparat fara loc de parcare,fiecare avand cota indiviza de n mp din teren.domnul presedinte ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare pe cota parte indiviza. irishkai irishkai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Am cumparat un apartament in 2014, in contract de vanzare cumparare scrie ca am cota parte indiviza, Asociatia de proprietari ... (vezi toată discuția)