avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intrebare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intrebare

Anul trecut am intrat ca asociat intr-o firma srl dupa un scurt timp fara ca eu sa stiu asociatul meu s-a retras din firma iar eu am ramas unic asociat dar aceasta persoana a continuat sa imparta bani 50 50 cu mine pana in iunie anul acesta cand am primit o chemare in judecata de la un furnizor atunci am aflat ca eu defapt ramasesem unic asociat si ca toate datoriile firmei au ramas in numele meu. Ce pot face in aceasta situatie datoriile fiind de peste 30000 lei
Cel mai recent răspuns: Georgel pletea , utilizator 17:48, 17 Octombrie 2017
Nu am decat cuiul firmei si actul constitutiv in rest nu am vazut nicu un altfel de act
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mergeti cu o cerere la Registrul Comertului si luati o copie de pe toate actele firmei.
Cine stie ce mai aflati!
Sa aveti bani sa platiti copiile xerox.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare firma cu datorii la terti office-gw@yahoo.com office-gw@yahoo.com Am cesionat firma care avea datorii la terti, in contractul de cesiune se specifica ca noul asociat (unic) preia datoriile si se obliga sa le plateasca. Va rog ... (vezi toată discuția)
Retragerea unui asociat din srl cu 2 asociati monyknyk monyknyk din cauza ca asociatul meu mai are o firma la care era asociat unic si nu poate fi lichidata din cauza ca e dator peste tot, acesta nu poate sa ramana asociat ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator raca raca Sunt administratorul unui SRL din 2006. Anul trecut asociatul unic a vandut firma unei alte persoane (tot asociat unic-cetatean strain) eu ramanand in ... (vezi toată discuția)