avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 10.10.2017 ultima zi de munca si totusi astazi in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

10.10.2017 ultima zi de munca si totusi astazi in extrasul revisal apare contractul meu ACTIV

pe data de 10.10.2017 am incheiat contractul de munca prin demisie si preaviz. astazi am fost la ITM si am citit cu stupoare pe extrasul revisal faptul ca contractul meu este activ. SC la care am lucrat are dreptul sa ma prezinte la ITM ca eu fiind inca angajatul lor ? am depus plangere la ITM , ce sa fac mai departe ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 18 Octombrie 2017
Ati primit decizia de incetare a c.i.m. ?
Nu, nici decizia, nici adeverinta de vechime , nici salariul,
Nu am primit nici decizia, nici adeverinta de vechime , nici salariul, Pur si simplu apar in extras revisal ca fiind angajata lor.
Ati solicitat in scris angajatorului sa va elibereze acele documente ?

p.s.
Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri legate de acest subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie/concediere (abuz) Andreescu959 Andreescu959 Buna ziua,vin la dvs cu urmatoarea problema: In data de 24.08 seful mi-a comunicat VERBAL ca sunt concediat,mi-a spus ca am dreptul la 20 de zile de preaviz ... (vezi toată discuția)
Diferente intre decizia de incetare cim si adeverinta Dorinel6 Dorinel6 Salutare. Ma aflu intr-o situatie relativ ciudata. Am demisionat de la fostul angajator, iar in prima zi de dupa incetarea activitatii am fost chemat sa ridic ... (vezi toată discuția)
demisie fara preaviz, care nu a fost acceptata kat1975 kat1975 Daca o persoana si-a dat demisia fara preaviz, pe motiv ca angajatorul nu si-a respectat indatoririle din contractul de munca (neefectuare concediu), mai poate ... (vezi toată discuția)