avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Răspuns cerere de judecată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Răspuns cerere de judecată

Buna ziua. Am un credit in CHF si am depus o cerere de judecata pt clauze abuzive, com de administrare ,dobanzi impotriva bancii. Am primit acest raspuns .imi puteti spune ce reprezinta?
" Ora estimata: 13:00
Complet: Cameră de Consiliu - 39
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de reexaminare se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 30.08.2017. 
Document: Încheiere anulare cerere    30.08.2017


Căi atac

Nu există informaţii.


Citare prin publicitate

Nu există informaţii."

Multumesc.



Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:04, 19 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea s-a aflat in procedura de regularizare.
Vi s-a comunicat de catre instanta sa faceti/depuneti ceva si nu ati oferit acele informatii/documente instantei.
Acesta este motivul pentru care cererea a fost anulata.
Vi se va comunica motivul anularii in scris si daca apreciati ca v-ati indeplinit obligatiile pentru care a fost anulata actiunea puteti formula cerere de reexaminare.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceasta procedura este prevazuta de art.200NCPC si se refera la verificarea cererii si regularizarea ei.In mod concret,insatna v-a pus in vedere sa indeplinit anumite cerinte(taxa judiciara timbru,preved.conf.art.194NCPC),cerinte pe care dvs.nu le-ati dus la indeplinire.iar instanta v-a anulat cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă anulare cerere ContSters440570 ContSters440570 Tip solutie: Anulează cererea Solutia pe scurt: Anulează cererea. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala (dezinvestire) LDMUNTEANU LDMUNTEANU Complet: Camera de Consiliu Tip solutie: anuleaza cererea; Solutia pe scurt: Anuleaza cererea formulata de reclamantul .....Cu drept de cerere de reexaminare ... (vezi toată discuția)
Care ar fi motivele anulãrii unei plângeri contravenționale înainte de fixarea primului termen? nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii. am de gand sa depun cerere pt ... (vezi toată discuția)