avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Accesorii buget
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Accesorii buget

buna ziua
puteti sa-mi spuneti ce accesorii se calculeaza pentru neplata la timp a darilor catre buget? majorari, dobanzi, penalitati? stiu ca la o anumita data acestea au fost unificate. e adevarat?
Cel mai recent răspuns: chrissrea , utilizator 12:48, 7 Octombrie 2009
Da, au fost unificate: 0,1% pe zi calendaristica.
multumesc. dar ma intereseaza care este actul normativ care le-a unificat. in ce data a fost asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu pt neplata ratelor deliabularca deliabularca va rog sa-mi spuneti daca banca imi pune poprire pe salariu pt ca nu am mai putut sa platesc ratele,o sa platesc doar creditul sau si dobanda aferenta ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog! alexandrudaniela alexandrudaniela am o situatie cam neobisnuita ( sau ma rog.......). Contabila a uitat sa plateasca la ITM cimisionul din luna iunie! Tocmai l-am platit saptamana asta . Doar ... (vezi toată discuția)
Calcul accesorii bugetul de stat vlad.r vlad.r Buna ziua Am o intrebare in legatura cu dobanzile si penalizarile calculate de fisc. Acestea pot depasi debitul ? De exemplu, la o TVA de plata ... (vezi toată discuția)