avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie

Multumesc pentru lămuriri....va mai deranjez cu o intrebare....mai pot beneficia de acel supliment primit de la stat daca te te întorci la munca înaintea împlinirii a doi ani a copilulului daca mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca si ma angajez in alta parte cu data de 23 19.2017?....mentionez ca doar in 19 ianuarie ar acea copilul doi ani....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 19 Octombrie 2017
Din cate cunosc , pentru stimulent trebuie ca, data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Insa intrebati si la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Diana1806 Diana1806 Buna seara!am o intrebare, dar mai intai sa va spun povestea pe scurt...am nascut in 2016 si am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului si am ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție adrianaa.alina adrianaa.alina Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În ... (vezi toată discuția)