avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecat pentru alcool la volan, sentință aspră ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecat pentru alcool la volan, sentință aspră pentru altă faptă. Ce e de făcut?

Buna seara . In urma cu un an mi-a reținut poliția permisul pentru alcolemie , am fost judecat și astăzi am primit sentința. Dar scrie ca am condus fără permis de conducere și băut la volan. Ce este de facut? Și am primit pedepse mari
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa depuneti apel in termen de 10 zile de la comunicarea minutei, sa nu cumva sa fi trecut termenul, observ ca dvs spuneti ceva de sentinta.
imi este greu sa inteleg cum sa fie posibil asa ceva.
Ati mers pe procedura simplificata?In rechizitoriu ce scrie?
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis auto Cornelcz Cornelcz Buna seara. Mi-a fost retinut permisul auto pentru alcool la volan valoarea in sange >80mg. Am fost la proces si am obtinut o condamnare de 10 luni dar prin ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva florin_300 florin_300 Buna ziua ..in data de 23.10.2015 am primit copia deciziei judecatoresti intr-un dosar penal pt alcool la volan .S-a stabilit pedeapsa de 1 si 2 inchisoare ,cu ... (vezi toată discuția)
Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice (oug nr. 195/2002, art. 87, alin. 1) ContSters160046 ContSters160046 Buna Ziua.... Am permis de conducere din anul 2005 si pana in Noiembrie 2008 nu am avut niciodata permisul suspendat si nici nu am primit niciodata ... (vezi toată discuția)