avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am lire , si as dori sa-i pun intr-un cont pt a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am lire , si as dori sa-i pun intr-un cont pt a cumpara un imobil,In ce suma este mai convenabil sa-i pun? Euro sau lei?se poate plati in imobil dintr-un cont in euro?sau esti obligat sa platesti dibtr-un cont in lei la schimbul valutar atunci??

???
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:54, 20 Octombrie 2017
Se poate plati din cont de euro in cont de euro, sau din lei in lei, sau facut schimb valutar din euro in lei sau invers. NU stie nimeni, pe termen lung, in ce este mai convenabil de tinut banii, adica in usd, euro, lei sau lire sau chf, din pacate cotatiile fluctueaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit ipotecar anterior noului cod civil. invocarea impreviziunii Modern Modern Se poate invoca situatia de impreviziune intr-un credit ipotecar in franci elvetieni avand in vedere faptul ca la momentul semnarii contractului (anul 2008) ... (vezi toată discuția)
Incasare factura in lire popaica popaica Buna ziua, Sunt un PFA si am facturat in Marea Britanie pt servicii de consultanta IT , o factura in lire , comunicand inclusiv contul bancar in lire. De ce, ... (vezi toată discuția)
Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)