avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare bani de la Omniaturism
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare bani de la Omniaturism

Buna ziua ,
Am chizitionat de la un turoperator doua excursii dela Omniaturism.Avand in vedere ca patronul acestei firme Omniaturism s-a sinucis care este procedura legala de recuperare a banilor platiti pentru cele doua excursii (care urmau sa se efectueze in anul 2018).
Cu respect,
eugen2011
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:21, 20 Octombrie 2017
E posibil ca societatea sa functioneze in continuare.
Chiar dacă patronunul nu mai este, firma își poate continua existenta juridică.
Mergeți sa va informati la firma despre situatia ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea agentiei de turism fata de turist 847325 847325 Am achizitionat o excursie turistica de la o agentie de turism,cu care am incheiat contract si semnat doar de mine si aceasta agentie.Dupa o vreme agentia ma ... (vezi toată discuția)
Notificare privind deschiderea procedurii de faliment eugen2011 eugen2011 La inceputul anului 2017 am cumparat doua excursii in strainatate de la o agentie turistica care la randul ei cumparase aceste excursii de la alta agentie ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pentru excursie neefectuata din vina firmei de turism negrea camelia negrea camelia Buna ziua, Cred ca toata lumea a auzit deja de firma de turism care i-a lasat balta pe copiii plecati in excursie la Paris........Printre alti pagubiti este ... (vezi toată discuția)